עוגת שקדים

הי לכולם, long time no read, אבל אני חוזר היום עם עוגת שקדים מעלפת, ללא גלוטן וללא ביצים – איך אבא שלי אומר – עוגה עם הרבה אוויר 😀

איך מכינים? האמת מאד פשוט –

מערבבים בקערה 2 כוסות של קמח שקדים, שליש כוס של סוכר קוקוס, כף אבקת אפייה, 2 כפות רסק תפוחי עץ, 4 כפות קורנפלור ורבע כוס חמאת שקדים.

מערבבים את כל החומרים עד שמתקבלת בלילה אחידה ומשטחים הכל בפיירקס מרובע

מפזרים מלמעלה שוקולד צ'יפס ומכניסים לתנור מחומם בחום של 180° בטורבו למשך של 17 דקות.

מ-ו-כ-ן בתיאבון

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s