הי לכולם, long time no read, אבל אני חוזר היום עם עוגת שקדים מעלפת, ללא גלוטן וללא ביצים – איך אבא שלי אומר – עוגה עם הרבה אוויר 😀
איך מכינים? האמת מאד פשוט –
מערבבים בקערה 2 כוסות של קמח שקדים, שליש כוס של סוכר קוקוס, כף אבקת אפייה, 2 כפות רסק תפוחי עץ, 4 כפות קורנפלור ורבע כוס חמאת שקדים.
מערבבים את כל החומרים עד שמתקבלת בלילה אחידה ומשטחים הכל בפיירקס מרובע
מפזרים מלמעלה שוקולד צ'יפס ומכניסים לתנור מחומם בחום של 180° בטורבו למשך של 17 דקות.
מ-ו-כ-ן בתיאבון