עוגת אגסים הפוכה

אני אוהב לבשל (לאפות, לטגן, לאדות…), ואני אוהב גם שזוגתי שתחיה נכנסת למטבח – אולי אפילו יותר.
הפעם היא הכינה עוגת אגסים הפוכה שמבוססת על מתכון שמצאה.

עוגת אגסים הפוכה

אז מה היה לנו ?
היא חתכה ארבעה אגסים לפרוסות והניחה על נייר אפיה בתחתית התבנית (תבנית עגולה מספר 24 – אם לדייק).
היא לקחה שתי ביצים, חצי כוס שמן קנולה, חצי כפית תמצית וניל, מעט מלח, מעט זנגוויל טחון (ג'ינג'ר), כוס של קמח תופח, כוס סוכר וחצי כפית קינמון (מוסיף המון) והכניסה הכל למערבל.

את כל התקרובת היא יצקה על האגסים שבתבנית והכניסה לתנור שחומם מראש (180 מעלות) למשך חצי שעה.
היא הוציאה את העוגה ההפוכה ונתנה לה להתקרר על השיש (והרחיקה סקרנים שבאו "רק לראות")…

אחרי שהעוגה התקררה, היא הפכה אותה על צלחת ופזרה מעל אבקת סוכר.
והנה עוגת אגסים הפוכה שחוסלה אחרי יומיים.
גם אני, בתור אחד שלא חובב קינמון, אמרתי שהקינמון – מוסיף המון.

בתיאבון

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s