עוף עם אורז בתנור

שמתי לב שכבר תקופה ארוכה לא כתבתי משהו על אוכל, ולא סתם אוכל – משהו טוב כזה – בתנור, לא עוד איזו מסעדה (למרות שגם מסעדות זה דבר איכותי בפני עצמו…עוף ואורז בתנור

אז לקחתי מתכון שמצאתי באינטרנט וביצעתי בו כמה שיפורים אה-לה איל סטייל:

התחלתי עם בצל גדול – פרוס ומונח על הפיירקס כבסיס לכל התקרובת.
ערבבתי כוס אורז עם ארבע כוסות מים, שתי כפות כורכום וכפית מלח ושיטחתי מעל הבצלים.
הכנתי את תערובת התבלינים שלי – שכללה כף פפריקה, כפית מלח וכפית פלפל שחור – עיסיתי 4 כרעיים של עוף והנחתי אותם מעל האורז.

כיסיתי הכל בנייר כסף והכנסתי לתנור (שחומם מראש ל- 200 מעלות) למשך שעה.
אחרי שעה, כשהבית התמלא בריחות, הסרתי את נייר הכסף והורדתי את הטמפרטורה ל- 180 מעלות לצורך השחמה למשך של עוד 10 דקות.

יצא – סוף הדרך (במובן הטוב של המילה). הילדים חיסלו ואני קיבלתי מחמאות.

עוד מאותה ג'ננה שנכנסנו אליה – זוגתי ואני – יגיע…

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s